Website by thinckx

Mini lifting bt-nano microcurrent

60 minuten

Het antwoord op verouderingsproblemen komt uit de medische wereld onder de naam Micro Current. De methode werd oorspronkelijk ontwikkeld voor pijnbestrijding aan gezichtsspieren en beschadigd weefsel en is het resultaat van 60 jaar onderzoek. Vooral fysiotherapeuten en brandwondencentra
maakten er al gebruik van. Het duurde niet lang voordat de therapeuten en de patiënten ontdekten dat de gezichtsbehandeling een liftend en huidverjongend effect had.

Hoe werkt het?
Lichaamseigen micro current wordt nagebootst en plaatselijk op de spieren van het gelaat toegepast. Hierdoor is men in staat de verslapte spieren hun stevigheid terug te geven en wordt tevens de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd. De huid ziet er na enkele behandelingen daadwerkelijk jonger uit. De behandeling vermindert rimpels, lijntjes, wallen en donkere kringen. De structuur van de huid wordt weer fijner en krijgt haar jeugdige glans terug.

prijs per behandeling: 89 €

prijs kuur van 8 behandelingen NU 7+1 gratis 625€ ipv 750€ + 3 GRATIS producten Medik8 (dag- en nachtserum, spf)

Prijs onderhoud na de kuur  1x per maand (reinigen+bt-nano): 55€ (prijs geldig gedurende 12 mnd na beindigen van de kuur)

prijs onderhoud + fruitzuur peeling: 89€

zie hieronder het resultaat: foto 2 na 3 behandeling, foto 3 na 6 behandelingen (zelfgemaakte foto’s)

MEER FOTO ‘S IN ONZE FOTO GALERIJ

Derma-Care - Centrum voor huidgezondheid en huidverbetering - Kloosterdreef 32 - 8510 Bellegem - Tel: 056 / 403 400 - e-mail: info [at] derma-care.be