Website by thinckx

De Jet Peel therapy is een naaldloze injectie van actieve natuurlijke ingrediënten zoals vitaminen of plantenextracten. Deze techniek wordt ook baroforese genoemd.

Baroforese is een supersonische straal bestaande uit natriumchloride (microdruppels vloeistof) en medische zuurstof. De zuurstof wordt door een speciaal ontworpen handstuk geblazen. De interactie tussen de huid en de hele kleine, snel bewegende druppels in de straalstroom hebben een hoge kinetische energie. Deze peelt de bovenste huidlaag en dringt zelf dieper door tussen de celstructuur voor een krachtig diepreiniging.

Wanneer de supersonische straal de huid raakt, stijgt de druk. Daardoor rekt de huid uit, wat baroforese veroorzaakt en worden microkanaaltjes gevormd die toelaten om de microdruppels vloeistof in de diepere huidlagen te laten dringen.

Treatment Jet peel

60 min. / € 120

Tip: na iedere behandeling 48u zon en zonnebank vermijden en gebruik van SPF verplicht 7 dagen lang

Tijdens de eerste behandeling wordt enkel de helft van het gelaat behandeld, zodat u onmiddellijk het verschil kunt merken! Daarna wordt natuurlijk de andere helft gedaan. De behandeling gebeurt in 3 stappen:

– Lymfedrainage: afvoeren van afvalstoffen en verhogen van de bloedcirculatie.

– Peelen: verwijderen van dode huidcellen, opnamevermogen van de huid verbeteren, stimuleren van de celvernieuwing. (deze techniek maakt geen wondjes, veroorzaakt geen irritatie of roodheid)

– Insluizen van vitaminen A, C, E, B5 of hyaluronzuur. Dit gebeurt met een unieke techniek van injectie zonder naalden.

Derma-Care - Centrum voor huidgezondheid en huidverbetering - Kloosterdreef 32 - 8510 Bellegem - Tel: 056 / 403 400 - e-mail: info [at] derma-care.be