Website by thinckx

In het jaar 2007 ben ik met “Beauty concept” gestart als zelfstandige schoonheidsspecialiste. In de loop der jaren heb ik heel veel naar klanten geluisterd en heb ik kunnen waarnemen dat heel veel mensen niet tevreden zijn met hun huid. Ik streef er elke dag naar om mijn klanten de stralende huid te geven waar ze naar verlangen.  De meest voorkomende klachten zijn:

  • rimpels en huidverslaping
  • pigmentvlekken
  • jeugd –en volwassenacne
  • dehydratatie of droge huid
  • oneffenheden, grove poriën.

Met mijn  professionele huidanalysetoestel, scan ik je huid om tot in de diepere lagen te kunnen kijken en zo een perfect beeld te krijgen van je huidbehoeften. Ik kan je dan het best advies geven over de nodige behandelingen en over de producten die je thuis kunt gebruiken.

Omdat stress een belangrijke rol speelt op de toestand van onze huid, kun je ook genieten van een “pure verwenning” verzorging. Hier wordt er nadruk gelegd op intense ontspanning.

Ik wil alleen maar het beste voor uw huid. Ik blijf mij  dan ook constant bijscholen met 1 doel voor ogen : een mooiere en gezonde huid.

Medik8 – Salonnepro

Daarom koos ik bewust voor de huidverbeterende producten van Medik8 en sinds kort,ook voor  Salonnepro om aan ieders budget te voldoen.

Beide merken hebben producten ontwikkeld die de hoogste concentratie aan actieve ingrediënten bevatten. Vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen, parabenen, alcohol en vegan.

De behandelingen worden uitgevoerd in een rustgevende omgeving om lichaam en geest de nodige ontspanning te bieden.

Laetitia Dessein

       

Derma-Care - Centrum voor huidgezondheid en huidverbetering - Kloosterdreef 32 - 8510 Bellegem - Tel: 056 / 403 400 - e-mail: info [at] derma-care.be