Website by thinckx

Specialist in huidaandoeningen

In het jaar 2007 ben ik met “Beauty concept” gestart als zelfstandige schoonheidsspecialiste. In de loop der jaren heb ik heel veel naar klanten geluisterd en heb ik kunnen waarnemen dat heel veel mensen te kampen hebben met huidaandoeningen, maar weinig hulp of oplossingen vonden om problemen op te lossen. De meest voorkomende klachten zijn:

  • voortijdige veroudering
  • pigmentatie
  • jeugd –en volwassenacne
  • dehydratatie
  • littekens

Als professional wil ik mijn klanten verder helpen en oplossingen aanbieden om huidproblemen  op te lossen door op zoek gaan naar de oorzaken, om die aandoeningen bij de bron aan te pakken.

Dermalogica

Daarom koos ik bewust voor de producten van Dermalogica, sinds jaren nummer 1 in de U.S.A. en ontwikkeld door het International Dermal Institute (instituut voor dermatologische onderzoeken). Het IDI heeft producten ontwikkeld die de hoogste concentratie aan actieve ingrediënten bevatten. Deze producten worden nooit in mijn cabine gebruikt of verkocht zonder voorafgaand een grondige huidanalyse uit te voeren (face mapping, genoemd).

Ik streef voor al mijn klanten naar een perfecte en gezonde huid.

Laetitia Dessein

Derma-Care - Centrum voor huidgezondheid en huidverbetering - Kloosterdreef 32 - 8510 Bellegem - Tel: 056 / 403 400 - e-mail: info [at] derma-care.be