Website by thinckx

Specialist in huidverbetering

In het jaar 2007 ben ik met “Beauty concept” gestart als zelfstandige schoonheidsspecialiste. In de loop der jaren heb ik heel veel naar klanten geluisterd en heb ik kunnen waarnemen dat heel veel mensen niet tevreden zijn met hun huid. Ik streef er elke dag naar om mijn klanten de stralende huid te geven waar ze naar verlangen.  De meest voorkomende klachten zijn:

  • rimpels en huidverslaping
  • pigmentatie
  • jeugd –en volwassenacne
  • dehydratatie
  • littekens

Als professional wil ik mijn klanten verder helpen en oplossingen aanbieden om huidproblemen  op te lossen door op zoek gaan naar de oorzaken om zichtbare huidverbering te kunnen aanbieden.

Medik8

Daarom koos ik bewust voor de huidverbeterende producten van Medik8, sinds jaren nummer 1 in de U.K. , Zweden, Denemarken, ..  en ontwikkeld door Professoren en pharmaceuticussen. Medik8 richt zich op klinisch bewezen technologieën van famaceutische kwaliteitsingredienten. Elliot Isaacs directeur van Medik8 en farmaceut van beroep heeft producten ontwikkeld die de hoogste concentratie aan actieve ingrediënten bevatten.

Ik streef voor al mijn klanten naar een perfecte en gezonde huid.

Laetitia Dessein

Derma-Care - Centrum voor huidgezondheid en huidverbetering - Kloosterdreef 32 - 8510 Bellegem - Tel: 056 / 403 400 - e-mail: info [at] derma-care.be