Website by thinckx

Specialist in huidverbetering

In het jaar 2007 ben ik met “Beauty concept” gestart als zelfstandige schoonheidsspecialiste. In de loop der jaren heb ik heel veel naar klanten geluisterd en heb ik kunnen waarnemen dat heel veel mensen niet tevreden zijn met hun huid. Ik streef er elke dag naar om mijn klanten de stralende huid te geven waar ze naar verlangen.  De meest voorkomende klachten zijn:

  • rimpels en huidverslaping
  • pigmentvlekken
  • jeugd –en volwassenacne
  • dehydratatie of droge huid
  • oneffenheden, grove poriën.

Omdat stress een belangrijke rol speelt op de toestand van onze huid, kunt u ook genieten van een “pure verwenning” verzorging. Hier wordt er nadruk gelegd op intense ontspanning.

Als professional wil ik mijn klanten verder helpen en oplossingen aanbieden om huidproblemen  op te lossen door op zoek gaan naar de oorzaken om zichtbare huidverbetering te kunnen aanbieden.

Medik8

Daarom koos ik bewust voor de huidverbeterende producten van Medik8, sinds jaren nummer 1 in de U.K. , Zweden, Denemarken, ..  en ontwikkeld door Professoren en pharmaceuticussen. Medik8 richt zich op klinisch bewezen technologieën van famaceutische kwaliteitsingredienten. Elliot Isaacs directeur van Medik8 en farmaceut van beroep heeft producten ontwikkeld die de hoogste concentratie aan actieve ingrediënten bevatten.

Ik streef voor al mijn klanten naar een perfecte en gezonde huid.

De behandelingen worden uitgevoerd in een rustgevende omgeving om lichaam en geest de nodige ontspanning te bieden.

Laetitia Dessein

       

          

     

Derma-Care - Centrum voor huidgezondheid en huidverbetering - Kloosterdreef 32 - 8510 Bellegem - Tel: 056 / 403 400 - e-mail: info [at] derma-care.be